Soproni Ingatlanközvetítő Iroda

Eladó exkluzív, modern lakás teljes bútorzattal az erdő szélén Sopronban

Azonosító: W106474
tégla lakás
Sopron-Pihenőkereszt lakópark
alapterület: 88 m²
ár: 98 700 000 Ft
szoba: 3 (nappalival)  
emelet: félemelet (magasföldszint)  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

Paizs Melinda

ingatlanreferens

+3670/9330-319

CENTRALHOUSE

Sopron, Ágfalvi út 2/A

Biztonsági kód: 4 + 2 =

Az ingatlan bemutatása

Eladásra kínálunk egy lenyűgöző, újszerű, modern, teljesen bútorozott és felszerelt ingatlant kerttel, sok extrával Sopronban.
Ez az ingatlan valódi ritkaság, mind adottságai, mind elhelyezkedése és felszereltsége tekintetében. A közkedvelt Pihenőkereszt lakóparkban található, közvetlenül az erdő mellett. Egy 5 lakásból álló modern kivitelezésű magas műszaki tartalmú 2017-18 ban épült társasház 1. emeletén helyezkedik el és nagysága miatt a teljes szintet birtokolja. A megközelítése egy gyönyörűen parkosított térkövezett udvaron keresztül történik, ahol a bejutást elektromos kertkapu és kaputelefon biztosítja.

Az ingatlanban egy nappali, két szoba, két fürdőszoba WC-vel, mosókonyha spejz, konyha - étkező valamint két gyönyörű fedett üvegtetős erkély van, amelyekről közvetlen kilátás nyílik az erdőre.

A lakáshoz tartozik továbbá egy saját használatú 10 m2-es tároló és103 m2-es privát saját tulajdonú udvar is, amelyet az erdő vesz körül, és gyönyörűen parkosított sziklakerttel, napozóterasszal, kültéri zuhannyal és még egy modern 6 személyes panorámaüveges finn szaunával is rendelkezik. Az udvarban automatikus öntözőrendszer gondoskodik a növények öntözéséről.

Az ingatlan rendkívül alacsony rezsiköltségű, ami mintegy 60 euró közös költségből (víz, gáz költséget tartalmazza!) és 11 000 Ft villanyszámlából tevődik össze.

Kiemelt extrák: riasztórendszer, alumínium redőnyök szúnyoghálókkal, elektromos zsaluziák és sötétítők, üvegajtók, szinte új konyha Bosch konyhai berendezésekkel, Bosch mosó-szárítógépek, egyedi beépített bútorok, új Samsung Q55 Smart OLED 4K TV, bőr sarok ülőgarnitúra elektromos vezérlésű ,beépített világítással, tárolóval, 2 személyes motoros bőr kanapé, modern Biowell SL701-es masszázsfotel még 3 év garanciával, TOORX prifi ellipszis Tréner,Green klímaberendezések 2 db, meghosszabbított 10 év garanciával, Dieter Knoll étkezőgarnitúra.
Igény esetén vásárolható hozzá 40 m2-es dupla garázs, amely külön helyrajzi számmal, egyedi vízórákkal és elektromosan vezérelt, szigetelt garázskapukkal rendelkezik.
A vételár magában foglalja a lakást teljes bútorzatát kiegészítőkkel (a felsorolt extrákat is beleértve), a tárolót, valamint a saját udvarrészt a teljes felszereltséggel!
98,7 M Ft

CENTRALHOUSE Ingatlanközvetítő Iroda

Sopron, Ágfalvi út 2/A. 
 

Paizs MelindaPaizs Melinda
+36 70 9330 319

 

Galavics AndreaGalavics Andrea
+36 70 629 7979

 

Völker TiborVölker Tibor
+36 70 263 6618

Kérem keressenek

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat